Duurzame relatiegeschenken

Iedereen weet het: mensen zijn de grootste vervuilers van de natuur. Overal zie je zwerfafval en het plastic drijft in onze zeeën. Met alle gevolgen van dien. Gelukkig voor het milieu is Nederland inmiddels af van de gratis plastic tas. Maar het is onze eigen verantwoordelijkheid om wel of niet te kiezen voor duurzame producten. Als we kiezen voor verduurzaming van de aarde, kiezen we voor een evenwicht tussen de mensen, de economie en het milieu. En gelukkig hebben we die keuze! ARAUN Partner in Promotion biedt tal van duurzame relatiegeschenken. We zullen er een paar voor je uitlichten.

Bamboe relatiegeschenken

Bamboe is het product van de toekomst. Het groeit hard, heeft weinig verzorging en water nodig en daarnaast kan het verbouwd worden zonder dat daar schadelijke stoffen (zoals insecticiden) voor nodig zijn.

Van bamboe kun je nagenoeg alles maken en het is supersterk! Ben je het na jaren te hebben gebruikt toe aan iets nieuws, dan zou je het bij wijze van spreken zelfs in een gat in de grond kunnen begraven. Na enkele maanden tot een jaar is het compleet afgebroken. Super toch? Bij ARAUN zijn wij fan van bamboe en hebben verschillende bamboe relatiegeschenken. Onder andere onderstaande powerbank van bamboe op zakformaat, zeer comfortabele naadloze sportsokken en deze fraaie bamboe onderzetters met bureauhouder. Echte aanraders!

Milieuvriendelijke tassen

Het milieuvriendelijke alternatief voor de plastic tas. Wij hebben ze in allerlei kleuren en maten. Een van de alternatieven is een tas van papier met FSC-keurmerk (Forest Stewardship Council®). Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven (bron: www.fsc.nl). Daarnaast staat een rugzak van 210D RPET polyester. De rugzak is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Duurzaam, milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord. Met een inhoud van ca. 8 liter is hij geschikt voor allerlei doeleinden. Wat dacht je van de shopper / strandtas? Gemaakt van gevlochten papier… Had je niet gedacht he? Erg leuk om als relatiegeschenk te geven… De vierde tas is onderstaand rijtje is de bekende winkeltas, gemaakt van 100% organisch kwaliteitskatoen. Zo kun je op een mooie manier verantwoord ondernemen.

Herbruikbare bekers en flessen

Om ons milieu niet onnodig te vervuilen, gebruik je op het werk geen plastic bekers meer. Stimuleer je personeel om een eigen mok van thuis mee te nemen, of zorg voor mooie bedrijfsmokken. Desgewenst kun je elke mok personaliseren, of laat op allemaal je logo drukken. Ook aan de take-away koffie is gedacht: wat vind je van deze bamboe-to-go beker? De siliconen deksel en gripvaste, siliconen band is in veel kleuren verkrijgbaar. Altijd een kleur die bij jouw bedrijf past denken wij. Voor de sportliefhebbers hebben wij bijvoorbeeld de ECOtanka van 0,8L. De ECOtanka-drinkflessen zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS) en daarom een milieuvriendelijk alternatief voor plastic en aluminium. RVS heeft een enorm lange levensduur en kan 100% gerecycled worden! Het grote voordeel van RVS is dat het aan de binnenkant ook geen coating heeft zoals aluminium. Deze flessen van Ecotanka zijn dus vrij van alle schadelijke stoffen. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in meerdere kleuren en groottes.

Duurzame kleding

Bestaat er ook duurzame kleding? Jazeker! Neem bijvoorbeeld het Craft Pro Control Impact shirt op de eerste afbeelding hieronder. Deze is gemaakt van lichtgewicht, rekbaar en gerecycled polyester. Dit shirt heeft een uitstekend ademend vermogen, vochttransport en bewegingsvrijheid. Ook de sokken van rPET zijn een mooi en duurzaam relatiegeschenk. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een fijn draagcomfort. Naast de sokken een gevoerde bodywarmer van nylon/polyester met gerecycelde PET voering. En een van onze bestsellers is deze opvallend duurzame en modieuze piqué vest met een eigentijdse en sportieve uitstraling. Uiteraard in diverse kleuren te verkrijgen!

We hopen je zo een aantal goede ideeën te hebben gegeven voor een duurzaam relatiegeschenk. Alle genoemde producten zijn te bedrukken naar wens. Alleen met bijvoorbeeld je bedrijfslogo, maar bepaalde producten zijn ook per stuk te personaliseren. Denk dan bijvoorbeeld aan de naam van je medewerker of van je klant. Mocht je vragen hebben over een van deze produkten, neem dan contact met ons op via mail sales@araun.nl of bel (010) 212 6887. Samen zorgen we voor een beter milieu.