Geef je relatie een eindejaarsgeschenk

Het einde van het jaar nadert gestaag. 2020 Is wel een jaar om niet snel meer te vergeten geweest. Met alle maatregelen die de overheid heeft getroffen om het virus onder controle te krijgen en te houden, hebben veel bedrijven het zwaar gekregen. Voor de een een uitdaging, voor de ander een regelrechte ramp. Heb je je hoofd boven water kunnen houden, dan kunnen we voorzichtig naar het volgende jaar kijken. Wat gaat ons dit brengen is de grote vraag. Wees in ieder geval trots op je vaste klanten / opdrachtgevers die jou dit jaar hebben gesteund door bij je af te blijven nemen. Als het kan, is het zeer waardevol om ze een (kleine) attentie te geven middels bijvoorbeeld een eindejaarsgeschenk. Zo laat je ze weten dat je ze echt waardeert en dat stimuleert hen weer om bij jou te blijven afnemen.

Origineel relatiegeschenk

Een cadeau krijgen vinden we allemaal leuk, al helemaal als het uit een onverwachte hoek komt, toch? Besteed daarom net iets meer tijd aan het bedenken van je geschenk en de uitvoering daarvan. Wij helpen je daar graag mee, dus bel gerust om even samen te overleggen wat de mogelijkheden voor jouw budget zijn. Een kaartje met een geschreven boodschap erbij is een aanrader; dat maakt het nog persoonlijker en geeft nog meer blijk van waardering naar de ontvanger. Je geschenk net even anders inpakken dan in de standaard envelop of doos oogst ook altijd veel lof. Dan maakt het bijna niet uit wat je krijgt…

Brievenbus geschenk

Door de huidige maatregelen is het verstandig om een geschenk op te sturen. Dat kan natuurlijk altijd, hoe groot je geschenk ook is. Maar je kunt er ook voor zorgen om iets te kiezen dat door de brievenbus past. Wij hebben vele geschenken die in een leuke kleine verpakking past. Iedereen gebruikt een pen, dus het geven van een pen blijft nog steeds zeer gewaardeerd. Je kunt kiezen voor een hele simpele, maar in ons assortiment hebben we ook luxe pennen. Voor elk budget hebben wij een pen. Of geef een duurzaam notitieboekje, gemaakt van de schillen van hazelnoten. De cover kan gepersonaliseerd worden, zodat je er echt een eigen boekje van kunt maken.

Kerstpakket over de post

Natuurlijk kun je ook een Kerstpakket versturen. Deze hebben wij in alle vormen, maten en smaken. Van goedkoop tot over the top, van eenvoudig tot enorm uitgebreid, van zoet(sappig) tot zout, van leuk tot lekker. Bij een Kerstpakket denken de meeste mensen al direct dat dit heel duur is, maar dat hoeft dus helemaal niet. Al vanaf 12,50 per pakket kunt u bij ons terecht. Liever geen etenswaren in uw pakket? Geen probleem! Kijk dan bijvoorbeeld eens bij onze wellness pakketten of Rituals pakketten. Succes gegarandeerd.

Heb je vragen naar aanleiding van dit nieuwsartikel, neem dan contact met ons op via mail sales@araun.nl of bel (010) 212 6887. We helpen je graag bij het bedenken van een perfect geschenk voor jouw budget.