Klanten als ambassadeurs

Je kunt nog zoveel investeren in je goede naam, advertenties en je vindbaarheid, maar vergeet niet 1 hele belangrijke factor. Mond-tot-mond reclame is nog altijd een hele waardevolle! En hoe makkelijk is het om hiervoor je klanten (of werknemers) te gebruiken.

Tevreden klant telt voor 10

Dit is zeker waar! Een tevreden klant zal jou zeker aanbevelen bij een ander en vertellen hoe jij je best voor hem hebt gedaan. Een betere aanbeveling kun je niet krijgen. Maar hoe krijg je nu die tevreden klant? Natuurlijk gaan wij je niet vertellen hoe jij je werk moet doen, dat weet je zelf het beste. Maar wij weten uit ervaring wel te vertellen dat een klant zich extra gewaardeerd voelt als hij zo nu en dan iets extra’s krijgt. Extra aandacht van jou en bijvoorbeeld een attent relatiegeschenk.

Slimme relatiegeschenken

Zo’n attent presentje kun je wel een slim relatiegeschenk noemen. Dit is investeren in de relatie met je klant, klantenbinding. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt, dus wees niet bang dat je hiervoor altijd flink in de buidel moet tasten. Het gaat erom dat je ervoor zorgt dat jouw klant weer even aan je denkt op een extra positieve manier. Als je dan ook een gebruiksvoorwerp als geschenk geeft, blijft die positieve aandacht nog langer hangen. Delen ze jouw attentie vervolgens op social media, dan heb je het extra getroffen. Deze extra aandacht (en promotie) voor jouw bedrijf is zo mogelijk nog waardevoller. We worden bijna wekelijks geconfronteerd met nepnieuws en fraude. Door de positieve berichten van jouw klant weten anderen als ze gaan Googlen dat jij je klanten goed behandelt, dat jij je best voor ze doet en dat jij te vertrouwen bent. En wist je dat relatiegeschenken vaak langer dan 2 jaar bewaard worden?

Originele relatiegeschenken

We zullen je wat ideeën geven. Kies altijd iets wat helemaal bij jouw bedrijf past en natuurlijk ook bij jouw budget. Wat dacht je van een duurzame optie: de Dopper drinkfles. Dit is een produkt van Nederlandse makelij en is geheel klimaatneutraal geproduceerd. Oorspronkelijk bedacht om het drinken van kraanwater te stimuleren, geef je direct een mooie boodschap mee. De Dopper is bij uitstek het geschenk dat lang gebruikt zal worden door de ontvanger. Daarnaast hebben we de PhoneSoap Shine staan. Nu we veel thuis aan het werk zijn, heeft iedereen zijn telefoon meer dan ooit in handen. Hierdoor kan hij best eens een extra poetsbeurt gebruiken. Deze PhoneSoap is een 2-in-1 schoonmaakgadget. Hij is voorzien van een spuitflesje en een ingebouwde microvezeldoek en past gemakkelijk in je zak of tas. Laat hem voorzien van je bedrijfslogo en dan heb je een perfect geschenk van deze tijd.

En natuurlijk Kerstgeschenken

Waar iedereen altijd naar uitkijkt is de gezellige tijd rondom Kerst, wat natuurlijk ook de perfecte tijd is voor cadeautjes. Een Kerstpakket voor je werknemers mag haast niet ontbreken, dus die hebben wij in ruime mate in ons assortiment. Van groot tot klein, van duur tot heel erg betaalbaar. Maar heb jij er al eens over nagedacht om je ambassadeurs met een ander soort Kerstgeschenk te verrassen? Je kunt dan aan van alles denken. Van een mooie design vaas die zowel gebruikt kan worden als ook als kunstobject kan dienen, tot een chique wijnkoeler (ook handig voor de Kerstdagen), een duurzame bamboe snijplank of zoals hieronder afgebeeld, een Kerstboompje met lampjes onder een glazen stolp. Heel sfeervol en de stolp kan na de Kerst ook versierd worden door een ander item eronder te zetten.

We hopen dat we je op wat leuke ideeën hebben gebracht. Is dit het nog niet helemaal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag aan het beste relatiegeschenk voor jou!

Mail ons op sales@araun.nl of bel (010) 212 6887.