Mondkapjes bedrukken met logo

Nederland googelt massaal op het woord mondkapje. Sinds 1 juni is het verplicht om een mondkapje te dragen
in het openbaar vervoer. Mondkapjes zijn er ter bescherming van de neus en mond, zodat het risico dat iemand met het coronavirus andere passagiers of ov-personeel besmet bij drukte in het openbaar vervoer verkleind wordt. Een sjaal wordt niet gezien als goede vervanger van het mondmasker.

Niet-medische mondkapjes kopen

Het ziekenhuispersoneel, mensen in de verplegingszorg, bij de hulpdiensten en dergelijke mogen een
medisch mondkapje gebruiken. Voor nagenoeg alle overige mensen is het dragen van een niet-medisch mondkapje voldoende. Bij ARAUN verkopen we diverse soorten. Deze lenen zich ook uitstekend voor reclame-
doeleinden. De mondkapjes zijn gemaakt voor persoonlijk gebruik en wasbaar op maximaal 60º, anders gaat de kwaliteit van het masker achteruit. 

Ontwerp een eigen mondkapje voor jouw medewerkers

Hoe leuk is het, als je dan toch een mondkapje op moet of voor je eigen veiligheid draagt, om een uniek mondkapje te hebben? Wil jij voor de veiligheid van jouw medewerkers zorgen op een verantwoorde en verzorgde manier? Je kunt bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf op het mondkapje laten drukken. Maar het is ook mogelijk om het gehele mondkapje in kleur te bedrukken met een ontwerp naar keuze of een bestaand design. Een mondkapje voor kinderen, voor sportievelingen, een vrolijk of urban design. Het is allemaal mogelijk.

Bij ARAUN Partner in Promotion kun je jouw ontwerp laten maken, of je maakt zelf een ontwerp en dan maken wij hem passend voor jouw eigen unieke mondkapje.

Hoe gebruik je een mondkapje

Voor het opzetten van je mondkapje was je je handen met water en zeep. Gebruik de touwtjes of elastieken om je mondkapje op te zetten. Raak de binnenkant niet aan. Zorg dat het masker goed aansluit op het gezicht en dat het je neus en mond bedekt.

Was je handen met water en zeep voordat je het niet-medische mondkapje afzet. Gebruik de touwtjes of elastieken om het mondkapje af te zetten. Raak de binnenkant van het mondkapje en je gezicht (ogen, neus en mond) niet aan. Was het mondkapje op maximaal 60 graden na elk gebruik.

Mondkapje spanner

Het kan zijn dat je last van je oren krijgt als je het mondkapje veel moet dragen, bijvoorbeeld als je elke dag voor je werk lang in het openbaar vervoer moet zitten. Om dit te verlichten kun je gebruik maken van een spanner. Deze is speciaal ontwikkeld om je oren te ontlasten. Ook de spanner kun je bij ons bestellen en is te voorzien van eigen bedrukking.

Heb je vragen over dit produkt, neem dan contact met ons op via mail sales@araun.nl of bel (010) 212 6887. We helpen je graag.