Origineel brievenbus cadeau

In deze tijden van social distancing is er veel mogelijk (geworden) voor wat betreft het versturen van cadeau’s via de post. In dit blog belichten wij specifiek de brievenbus cadeautjes, oftewel de cadeau’s die door de brievenbus passen, waardoor iemand jouw verrassing opeens in de brievenbus vindt. Hoe leuk is dat!

Chocolade cadeau

Je hebt ze vast al eens gezien; chocoladerepen met een boodschap erop. Beterschap, gefeliciteerd, bedankt, of een andere boodschap naar wens. Wij hebben ze ook in alle soorten, maten en smaken. Van originele cadeauverpakkingen met bijvoorbeeld een reep Tony Chocolony, naar een reep chocolade met een eigen wikkel eromheen, tot kleine(re) bonbons met een logo erop. We kunnen het allemaal aan je leveren. Er zijn veel mensen die van chocolade houden, dus met dit cadeau doe je iedereen een plezier.

De leukste brievenbus cadeautjes

Naast lekkere cadeau’s hebben wij ook leuke cadeautjes die door de brievenbus passen in ons assortiment. Wat dacht je van sokken met een foto erop, een keuken- of BBQ-schort met een grappige afbeelding, markeerstiften in een grappige vorm (zie foto hieronder) die het thuiswerken wat veraangenamen, een aparte kurkentrekker, of een notitieboekje met leuke pen, liniaal en handige memoblaadjes. En zo kunnen we er nog veel meer voor je bedenken!

(Thuis-) werkplek geschenken

Natuurlijk denken wij ook aan de werkplek. Hierboven hebben we je al 2 leuke opties gegeven, maar vergeet niet dat een pen een heel belangrijk item is om bij de hand te hebben op je werkplek. Wel zo fijn als hij dan ook lekker schrijft en extra leuk om daar dan jouw logo op te hebben staan. In een komend artikel lichten we de pen nog verder uit. Op een werkplek mogen ook een kladblok of nog beter, zelfklevende memoblaadjes niet ontbreken. Wij hebben ze in allerlei vormen, kleuren en maten en je kunt de meesten geheel naar wens bedrukken. Zo heb je naast een handig geschenk ook nog de mogelijkheid om er iets inspirerends op te zetten voor je collega’s of klanten. Ook goede geschenken voor de werkplek zijn powerbanks of (draadloze) opladers, markers, kalenders, to do list blokjes, webcam covers, of bijvoorbeeld een muismat. En ze passen nog mooi door de brievenbus ook.

Zelf brievenbuspakket samenstellen

Misschien wil je liever zelf een pakketje samenstellen dat je wilt opsturen. Dat kan natuurlijk ook! Maak een combinatie naar keuze van de eerder genoemde items, of wellicht heb je zelf al dingen in gedachten. Helemaal goed! We helpen je er graag mee. Je mag ons altijd even bellen, of mailen als je dat liever doet, om samen te overleggen. Even sparren met een ander kan soms tot onverwacht leuke andere ideeën leiden waar je zelf nog niet aan gedacht had.

Al onze producten zijn te bedrukken met je logo of een bedrukking naar wens.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag aan het beste relatiegeschenk voor jou! Mail ons op sales@araun.nl of bel (010) 212 6887.