Paraplu bedrukken als relatiegeschenk

Een paraplu met bedrukking is een uitstekend relatiegeschenk! Je geeft iemand een geschenk die ze beschermt tegen de regen, maar tegelijkertijd werk je aan je naamsbekendheid. Ga maar na; iedereen kan jouw logo of boodschap op die paraplu zien. Het is dus ook zaak slim gebruik te maken van het bedrukbare gebied op de paraplu en natuurlijk ook van de kleur die je voor de paraplu kiest. Samen zorgen ze voor een opvallend reclame-object.

De paraplu als promotiemateriaal

Heb je (zodra het weer kan) een beurs, open dag, of een ander promotioneel evenement? Naast pennen, sleutelhangers en promotiekleding, is de paraplu ook perfect om weg te geven en op te vallen. In ons natte kikkerlandje komt een paraplu altijd goed van pas. Geef je medewerkers een paraplu van de zaak, of zorg ervoor dat je er een aantal in een bak bij de ingang van je pand hebt staan. Een klant kan zo’n gebaar goed waarderen. Ook je werknemers kunnen dan even gebruik maken van een paraplu als ze een luchtje willen scheppen. Superhandig!

Paraplu bedrukken met logo

Natuurlijk hebben wij paraplu’s in verschillende uitvoeringen, vormen, maten en kleuren. Van een luxe paraplu tot een basic model. Paraplu met houten handvat, stormparaplu, windbestendige golfparaplu of een opvouwbare miniparaplu. Een vierkante paraplu, of een ronde. Hierdoor zorgen wij altijd voor een speciaal relatiegeschenk, geschikt voor jouw budget.

En we kunnen ze allemaal bedrukken met een opdruk naar wens. Met alleen je logo, een logo met slogan, of alleen met een tekst. Net wat je wilt.

Hoe kies je jouw ideale paraplu

We hebben even wat dingen voor je op een rijtje gezet om je te helpen een goede keuze te maken. Allereerst is het belangrijk om te weten wat je budget is. Aan de hand daarvan kun je al zien welke soort(en) paraplu‘s daarbinnen vallen. Houd ook rekening met de grootte van de paraplu die geschikt is voor jouw doeleinde. Wil je een paraplu waar 2 mensen onder passen, kies dan voor een paraplu van 27” (120cm) of groter. Heb je je keuze gemaakt voor het model, kies dan je kleur. De kleur moet wel passen bij de kleuren van jouw bedrijf. Heb je bijvoorbeeld een blauw met rood logo, pak dan blauw of rood voor de paraplu. Rood valt uiteraard meer op, blauw is een meer voorkomende kleur. Dan kun je nog kiezen tussen het aantal te bedrukken vakken (segmenten) op de paraplu. Kies hierna je aantal. Hoe meer paraplu’s je bestelt, hoe goedkoper per stuk ze worden.

Naast deze praktische dingen kom je nog termen tegen als bijvoorbeeld “automatische paraplu”. Dit houdt in dat door middel van het drukken op een knopje de paraplu vanzelf opent. In een productomschrijving zie je ook “baleinen van glasvezel” staan. Dit betekent dat de baleinen gemaakt zijn van een haarfijne vezel van glas en daardoor extra stevig zijn. Deze baleinen worden veel gebruikt voor de stormparaplu’s. Kom je de term “EVA” tegen? Dit is een flexibel en zacht materiaal met slijtvaste en isolerende eigenschappen. Het is duurzamer dan PVC en wordt bijvoorbeeld voor de handvatten van paraplu’s gebruikt.

Weet je al welke paraplu voor jou geschikt is, of wil je liever even overleggen? Neem contact met ons op via mail sales@araun.nl of bel (010) 212 6887 en we zullen je graag helpen.