Pennen bedrukken

Een pen is het meest verkochte relatiegeschenk. Zeg nou zelf, het is altijd handig om een fijn schrijvende pen te hebben toch? En hoe slim is het om op die pen dan jouw logo en telefoonnummer of website te hebben staan? Mensen steken een pen vaak in hun zak, leggen hem op hun bureau, nemen hem weer mee en leggen hem ergens anders neer. Overal waar die pen ligt, heb jij jouw reclame liggen. Iedereen kan het zien. Fantastisch toch? En dat voor weinig geld, want dat is een fijne bijkomstigheid van de pen als relatiegeschenk. Een promotie pen of reclame pen is een van de meest effectieve relatiegeschenken. In dit artikel vertellen we wat meer over de mogelijkheden en wat voor soort pennen er zijn.

pennen bedrukken

Anti-bacteriële pennen

Bij het ziekenhuispersoneel, mensen in de verplegingszorg, bij de hulpdiensten en dergelijke mag een antibacteriële pen eigenlijk niet ontbreken. Zeker nu in de corona-tijd, want pennen kunnen natuurlijk best verspreiders zijn van bacteriën. De een gebruikt de pen, laat hem ergens liggen en vervolgens gebruikt een ander diezelfde pen. Hoe fijn zou het zijn als je dan een pen hebt met een speciale anti-bacteriële toplaag die bacterievorming op de pen tegen gaat. Deze pennen bestaan echt en zijn bij ons verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren.

anti-bacteriële pennen

Metalen pennen

Een metalen pen heeft als bijkomend voordeel dat hij zowel bedrukt als gegraveerd kan worden. Een gegraveerde pen geeft meestal een extra luxe tintje aan de pen, waardoor jouw relatiegeschenk nog waardevoller lijkt. Een pen van metaal gaat meestal net iets langer mee dan een van kunststof. Zo blijft jouw promotie pen nog langer reclame voor je maken.

metalen pennen

Luxe pennen

Naast de metalen pennen hebben wij een ruim assortiment luxe pennen, die vaak van metaal gemaakt zijn. Uiteraard zijn onze luxe pennen van een uitstekende kwaliteit, waardoor de ontvanger er lang gebruik van kan maken. Het logo of de tekst kan over het algemeen zowel gedrukt als gegraveerd worden op de exclusieve pen. Bepaalde luxe pennen kunnen geleverd worden in een luxe verpakking of een etui. In de meeste gevallen kunnen deze ook bedrukt worden. Bent u specifiek naar een bepaalde pen op zoek, bel of mail ons dan even zodat wij u een zoekactie kunnen besparen.

luxe pennen

Goedkope pennen

Zoals eerder gezegd hoeft een reclame pen niet duur te zijn. Daarom hebben wij voor elk budget een pen in huis. Wij bieden een ruime hoeveelheid pennen in diverse uitvoeringen en kleurstellingen aan. Welke kleur je ook nodig hebt, wij kunnen het je bieden. Wil je een gekleurde body van de pen? Of liever een witte pen met een kleuraccent? Ook een combinatie van een deel gekleurd en een deel niet is mogelijk.

goedkope pennen

Een pennenset als relatiegeschenk

Wilt u nog een stapje verder gaan en uw promotie pen echte exclusiviteit meegeven? Kies dan voor een pennenset. Een luxe vulpen in combinatie met een balpen, een balpen met een vulpotlood, of ga je liever voor een balpen en een rollerball? Geen probleem. Geef jouw wensen door en wij geven je graag de mogelijkheden op een rijtje.

Pennen bedrukken

Een pen is een minder effectief relatiegeschenk als hij niet bedrukt is. Een bedrukte pen zorgt voor (naams-)bekendheid. Plaats er dus je logo op, samen met je telefoonnummer of bijvoorbeeld je website en je bent ervan verzekerd dat jouw pen reclame voor je maakt.

Het bedrukken kan op de meeste pennen door middel van het “gewone” drukken, maar ook graveren is een optie. Grote oplagen bedrukken, of liever een kleine oplage? Er is veel mogelijk, dus neem hiervoor even contact met ons op. Wij helpen je graag aan een passend relatiegeschenk voor elk budget.

Contact kan via een mail naar sales@araun.nl of bel (010) 212 6887. Tot snel.