Relatiegeschenken in de lente

Ondanks dat we net nog sneeuw in het land hebben gehad, merken we toch al dat de lente begint. De zon krijgt meer kracht en dagen worden langer en daar krijgen er weer wat meer energie door. Door die extra energie die we voelen is de lente HET geschikte moment om aan relatiegeschenken te denken! Niet alleen omdat je zelf meer energie hebt om iets relevants voor jouw bedrijf uit te zoeken, maar ook omdat ontvangen promotiegifts nu langer in iemands geheugen blijven hangen.

Lente geschenken

De lente is een vrolijk seizoen. Denk maar aan alle bomen en struiken die weer frisse groene blaadjes krijgen, de bolletjes komen uit de grond en staan vaak in bossen tegelijk in de bloei, de dieren maken nestjes en krijgen kleintjes. Vele redenen om zelf ook vrolijker te worden! Houd dit gevoel vast en zet het om naar een passende gift. Een goed idee als relatiegeschenk is nu bijvoorbeeld vrolijke bloembollen of zaadmatjes om op te sturen of te geven. Of wat dacht je van een bosje tulpen in een brievenbusdoosje. Ja, dat kan gewoon! Door de bloemen op een speciale manier te verpakken, blijven ze mooi, vers en oogsten een geweldig effect bij de ontvanger.

Kleurgebruik in je relatiegeschenk

Vergeet niet om rekening te houden met welke kleuren je gebruikt voor je relatiegeschenk! Natuurlijk wil je graag een kleur die past bij de huisstijl van jouw bedrijf, maar zorg er ook voor dat je geen saaie kleuren pakt. Kies niet voor grijs of bruin, maar ga liever voor een frisse geel, groen, oranje, rood, roze of blauw. Deze kleuren worden beter ontvangen. Bijkomend voordeel hiervan is dat je geschenk hoogstwaarschijnlijk ook langer bewaard en / of gebruikt zal worden. 

Wist je bijvoorbeeld ook dat kleuren emoties opwekken bij mensen? Groen zorgt voor rust en geeft een duurzaam gevoel. Bij blauw denken de meesten aan een hemelsblauwe lucht of een heldere zee. Blauw geeft helderheid en het gevoel van vrijheid en ruimte. Geel zorgt voor energie, vrolijkheid en uitbundigheid. En oranje is een warme, enthousiaste, gezellige kleur. Met een oranje kleur krijg je er zin in.

Het ideale promotiemateriaal

Jouw bedrijf wil je graag laten groeien. Dit kan op veel manieren, waarbij goed promotiemateriaal een perfecte ondersteuning is. Het ideale promotiemateriaal zorgt ervoor dat jouw bedrijf / jouw produkt in de spotlights staat op de juiste plekken. Zorg ervoor dat jouw werknemers positief zijn over het bedrijf en jouw produkten of diensten. Daardoor zullen zij er vaker over vertellen en het promoten bij anderen. Datzelfde geldt ook voor klanten en eventuele leveranciers.

Hoe zorg je voor die tevredenheid? Juist, door anderen te waarderen en af en toe iets extra’s te geven. De waardering moet je zelf verzorgen uiteraard, maar met de extra’s kunnen wij je helpen. Vind je het lastig om een goed relatiegeschenk te bedenken, neem dan gerust contact met ons op. We vinden het leuk om samen met jou te kijken naar het perfecte geschenk voor jouw budget. Wij denken graag mee over wat jij wilt bereiken met jouw geschenk en wat daar dan het beste bij past. Of dat nu gaat om een pen, een paraplu, kleding, een heel pakket of een bosje bloemen. Wij hebben in ieder geval de lente in onze bol!

Ben je ook enthousiast geworden en wil je graag eens sparren, neem dan contact met ons op via mail sales@araun.nl of bel (010) 212 6887. We helpen je graag aan een passend relatiegeschenk.