Sinterklaas cadeautjes voor werknemers

Ooooo, kom eens kijken wat ik van mijn baas gekregen heb…. Hoe tof zou het zijn als je je werknemers zo enthousiast kunt krijgen dat ze aan anderen gaan vertellen wat ze van jou gekregen hebben als waarderingsgeschenk met Sinterklaas? Dit jaar is het nog belangrijker dan eerdere jaren om je personeel te laten zien dat je waardeert dat ze zich ook thuis zo voor jouw bedrijf inzetten. We kunnen ons voorstellen dat het soms best lastig is om iets leuks te bedenken, dus daarom hebben we dat vast voor je gedaan.

Sinterklaas chocolade

Geen Sinterklaasfeest zonder chocolade! Dit kan een chocoladeletter zijn, maar je kunt dit jaar ook eens een Tony Chocolony letterreep versturen. We hebben diverse smaken voor je, zoals bijvoorbeeld pure of witte chocolade, melkchocolade met pepernoot of met caramel zeezout. De repen kunnen zo verpakt worden dat ze gewoon door de brievenbus passen, dus makkelijker kan het haast niet.
Ook leuk zijn de chocolade bonbons met een Sinterklaas afbeelding of je eigen logo. De bonbons zijn per stuk verkrijgbaar, maar zijn ook in setjes van bijvoorbeeld 4 verpakt. Heb je hier interesse in, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Originele schoencadeautjes

Schoencadeautjes zijn altijd leuk als verrassing. Houd je medewerkers gemotiveerd en laat ze eens hun schoen zetten op kantoor. Komen ze momenteel niet op kantoor, stuur dan het cadeautje op met een origineel gedichtje erbij of een leuke kaart. Zullen ze zeker waarderen!

Een erg handig geschenk is een USB-stick. Op de eerste afbeelding hieronder zie je de Twister 2.0 stick van bamboe. Deze is verkrijgbaar in diverse groottes; van 512MB tot 64GB.

Met deze natte herfstperiode worden veel mensen verkouden en dan kan deze tissuedoos eigenlijk niet ontbreken. Mocht je het niet als schoencadeautje willen gebruiken, kun je hem altijd nog op kantoor of op de balie neerzetten.

Veel sportieve medewerkers (of klanten)? Dan is deze drybag het perfecte geschenk. Een stevige tas van 210T ribstop polyester/PVC, die de persoonlijke items mooi droog houden. De tas blijft drijven op het water en is bestand tegen waterstralen en spatten. Superhandig voor de fanatiekelingen.

Ook een leuk idee zijn deze sokken van bamboe. Ze zijn heel zacht, met een perfecte pasvorm en gemaakt van 100% bamboe. Goed als je met je bedrijf een duurzame uitstraling belangrijk vindt.

Gezellige cadeautjes

Het vieren van Sinterklaas wordt meestal geassocieerd met gezelligheid. Cadeautjes uitpakken, lekker eten en drinken, gezellig kletsen en natuurlijk spelletjes spelen. We hebben er nog een paar leuke voor je bij gepakt.

Voor de een geweldig, voor de ander een ware nachtmerrie: dit geduldspel van hout. Hierbij moet je zorgen dat de 6 onderdelen goed in elkaar passen zodat het blijft staan. VInd je het niks, dan kun je hem altijd nog gewoon neerzetten, want hij ziet er nog mooi uit ook!

Heb je het over samen een spelletje doen, dan mag een stok kaarten eigenlijk niet ontbreken in je spellenkast. Wij hebben dit handige houten doosje met een stok Franse kaarten voor je uitgekozen, waar ook nog 5 dobbelstenen inbegrepen zijn. Door middel van een schuifsysteem plaats je het deksel erop en kun je hem makkelijk in de kast opbergen.

Last, but not least: een mini-tafelvoetbalspel! Voor als je wat groter wilt uitpakken. Dit spel is 50 x 31 cm, degelijk gemaakt, met 6 voetballers per team en inclusief 2 ballen. Hier maak je echt de blits mee…

Als laatste: Sinterklaas gedicht maken

Wil je het helemaal af maken? Vergeet dan niet om bij je cadeautje(s) een gedicht te maken. Helemaal niet zo’n grote moeite, maar wel een heel groot plezier. Wij wensen je alvast een fijne Sinterklaas toe!

Alle genoemde producten zijn te bedrukken naar wens. Het ene product met bijvoorbeeld je bedrijfslogo, maar andere producten zijn ook helemaal te bedrukken. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.

Heb je vragen over deze produkten, neem dan contact met ons op via mail sales@araun.nl of bel (010) 212 6887. We geven je graag nog meer goede tips.