Weer aan het werk geschenken

Vakantie…. heerlijk. Iedereen kijkt er naar uit en meestal vliegt die tijd om en moet je weer aan het werk. Het is niet altijd even makkelijk om na een geweldige vakantie weer in je werk-ritme te komen. Ook nu in deze corona-tijd komen velen weer terug naar kantoor. Soms lastig om te beginnen. Als goede werkgever kun je je werknemers hierbij een handje helpen. Hoe? Wij geven je graag wat tips!

Een fijne werkplek

Terugkomen van vakantie of na corona op een rommelig kantoor is niet prettig. Het is fijn voor de werknemers om terug te komen en de werkplek nog net zo opgeruimd aan te treffen als toen ze weggingen. Heeft iemand anders die werkplek gebruikt, laat diegene zijn spullen opruimen. Begin de eerste werkdag even met een kop koffie en een praatje. Het is altijd fijn als je interesse toont in de afgelopen periode van je werknemer. Dat geeft een welkom-terug gevoel. Heb je daar ‘s ochtends geen tijd voor? Doe het dan op een later tijdstip. Heb je veel werknemers die weer starten in een bepaalde periode, dan is het wellicht een leuk idee om een gezamenlijke activiteit te plannen. Zo kun je direct aan teambuilding doen en het scheelt je tijd om bij iedereen apart te informeren. Je zult zien dat de motivatie weer als vanzelf terugkeert.

Gepersonaliseerde shirts

Voor zo’n teambuildingsactiviteit bestel je natuurlijk leuke gepersonaliseerde gadgets, zoals t-shirts met logo erop en een leuke tekst. Of een handige rukzak met bedrijfslogo waarin je de picknick stopt. Een bidon of Dopper met jouw bedrijslogo erop is ook altijd handig. Deze worden meestal nog veelvuldig gebruikt en komen op diverse plaatsen (denk bijvoorbeeld aan de sportschool of sportvereniging) waar dan meteen reclame voor jouw bedrijf wordt gemaakt. Je geeft een blijk van waardering aan je medewerkers en hebt een extra reclame uiting. Hoe mooi kan het zijn?

Coronamaatregelen

Iedereen kent inmiddels de 1,5 meter regel. Een handig hulpmiddel om dit uit te voeren op de werkvloer kunnen panelen zijn ter afscheiding van de bureau’s die dicht bij elkaar staan. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden beschikbaar. Je kunt het heel simpel houden, maar je kunt de panelen natuurlijk ook gebruiken om extra sfeer aan te brengen op de werkplek. Laat ze bedrukken met mooie foto’s of zet er een motiverende tekst op die inspiratie geeft. Zo werken ze voor zowel de veiligheid als voor de goede sfeer op de werkvloer.

Motiveer om te sporten

Sporten is gezond, dat weet iedereen. Maar wist je ook dat sporten helpt om je juist energieker te voelen en dat dit je helpt om weer zin te krijgen in dingen, zoals aan het werk gaan? Voor jou als werkgever een aanrader om je personeel aan het sporten te krijgen. Een leuk geschenk kan net dat extra zetje zijn om naar de sportschool te gaan of aan te melden bij een vereniging. Wat voor geschenk? Denk aan de eerder genoemde bidon, maar ook aan dingen als een handdoek, zweetbandjes, sportarmband voor een mobiel, lekker sportshirt of een handig tasje om deze dingen in mee te nemen doen het goed. Natuurlijk zet je hier jouw bedrijfslogo op voor de extra promotie.

Wil je een offerte voor een product of heb je vragen over producten in dit bericht, neem dan contact met ons op via mail sales@araun.nl of bel (010) 212 6887. Je kunt altijd even bellen om samen af te stemmen wat voor jou het geschikte relatiegeschenk is. We helpen je graag op weg.